De Ce Sa Faci Publicitate pe Social Media ?

Comunicarea prin aceste instrumente favorizează reputația marcii, ce poate ajunge la un public destul de mare.

În plus, social media marketing se folosește de platforme relativ ieftine pentru campaniile de marketing în comparație cu media tradițională.

Este foarte important pentru companii

Este un fapt concret că utilizarea rețelelor de socializare a explodat literalmente în ultimii ani și nu numai în rândul celor mai tinere.

În fiecare zi,  peste 500 de milioane de conținuturi sunt distribuite pe acestea, atât de către persoane fizice, cât și de companii.

Dacă compania nu are prezență pe acestea, riscați să pierdeți oportunitățile prețioase de a intra in contact cu noii clienți și potențiali potențiali.

Ce putem face pentru tine ?

Ne ocupăm de generarea vizibilității și conștientizării mărcii pe social media și comunitățile virtuale, instrumente care sunt din ce în ce mai utilizate și importante pentru companii.

Serviciile pe care le oferim includ diverse activități, inclusiv gestionarea profesională a relațiilor online ( digital PR ), crearea și gestionarea planurilor editoriale pe Facebook, Instagram și LinkedIn și alte activități care vizează implicarea , adică comunicarea cu publicul țintă, crescând interacțiunea și loialitatea.

Solicita o consultanță gratuită

Ce înseamnă Social Media Marketing ?

Social media sunt platforme ușor accesibile de către oricine are acces la internet. 

Comunicarea prin aceste instrumente  promovează răspândirea mărcii și îmbunătățește adesea serviciul pentru clienți . 

În plus, acestea sunt platforme relativ ieftine  pentru derularea campaniilor de marketing.

Când auziți de rețelele de socializare sau de social media, primul lucru care vă vine în minte este Facebook , având în vedere reputație acestuia. 

Dar „Rețeaua socială” este mult mai mult. O rețea socială poate fi de fapt orice site web în care există interacțiuni între utilizatori. În acest sens mai larg, chiar și  un blog sau o revistă online care vă permite să postați comentarii sau un forum, sunt în toate privințele rețelele sociale.

Social Media Marketing este ramura web marketingului care folosește  rețelele de socializare ca instrument pentru a-și răspândi popularitatea produsele / serviciilor, pentru a-și crește numărul de clienți, a crește reputația brandului și pentru a îmbunătăți relația cu clienții. 

Prin social media ne referim la toate platformele online, tipice pentru  web 2.0 , care permit un nivel înalt de interacțiune între utilizatori. 

Exemple de social media sunt rețelele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn etc.) , platforme de partajare foto / video (YouTube, Instagram,  TikTok  etc.).

Atunci când creați o campanie cu acest instrument, eforturile trebuie să fie concentrate pe crearea de conținut care să atragă atenția și să încurajeze utilizatorii să împărtășească datele lor. Astfel de mesaje dacă vor fi partajate, sunt și mai eficiente , deoarece provin din surse fiabile și imparțiale (prietenii / contactele noastre de pe rețelele de socializare). 

Această formă de marketing se bazează în parte pe word-of-mouth, ceea ce înseamnă că acțiunile de marketing au ca și scop comunicarea și publicitate mixtă , mai degrabă decât în reclame plătite.

Aboneaza-te la newsletter

Va multumim !

Vă vom contacta in cel mai scurt timp posibil.