Campanii de lead generation
Conversion marketing

Ce poti obtine prin
Lead Generation

Cel mai important aspect al lead generation nu este doar faptul ca duce la o crestere a numarului de contacte si vizitatori, ci si faptul ca permite o imbunatatire a profilarii si prin urmare a calitatii contactelor primite.
Odata dobandit un contact, o sa creem continut personalizat in functie de nevoile afacerii, si o sa-l propune printr-o campanie de email marketing , astfel incat sa promovam produsele sau serviciile intr-un mod din ce in ce mai stimulant si mai eficient.

Este conceptul de lead nurturing , procesul care duce la „cultivarea” increderii si interesului utilizatorilor, transformandu-i din simpli vizitatori in potentiali clienti.

Cum functioneaza strategia noastra

1.

Definirea tintei

Primul nostru pas este definirea potentialului client.
Care sunt gusturile lui? Ce-l atrage? Ce canale foloseste? Acestea sunt intrebari de baza pentru a identifica tinta potentiala si, in consecinta, pentru a defini obiective realiste si fezabile.

2.

Stabilirea obiectivelor

Odata ce intelegem caracteristicile publicului nostru, putem continua sa cream obiective masurabile si realiste pentru campania noastra.
Acest lucru nu numai ca ne permite sa obtinem o mai mare probabilitate de succes, dar ne permite si sa optimizam rentabilitatea investitiei (ROI), impiedicand clientul sa iroseasca resursele pentru obiective de neatins.

3.

Identificarea canalelor si a funnelui

In acest moment suntem pregatiti sa alegem canalele potrivite (SEO, SEM, dar si Linkedin sau Facebook) pentru a ne atinge obiectivele si, in acelasi timp, cream o palnie de marketing, adica o cale personalizata care ghideaza vizitatorul pas cu pas catre conversie.

4.

Crearea continutului

Odata ce canalele au fost alese si traseul definit, ne concentram pe crearea de continut de inalta calitate, care tine cont de nevoile si gusturile utilizatorilor pentru a fi mai eficient.

5.

Analiza si monitorizare

Urmeaza analiza esentiala a datelor si monitorizarea campaniei, un instrument pentru a ne verifica propria activitate si a oferi clientului valoarea investitiei lor in cifre.

Lead Nurturing
Digital Marketing
Alin O. Codruț Bolboacă

Ce inseamna Lead Nurturing si la ce foloseste

Ce este lead nurturing si de ce nu trebuie sa lipseasca din strategia de marketing În articolul nostru precedent despre Lead Generation, am văzut cât de eficientă este această strategie pentru a achiziționa o listă de contacte care sunt cu adevărat interesate de activitățile sau produsele companiei. Odată ce aceste contacte sunt colectate, sarcina cea mai dificilă

Citeste mai mult »
Ce inseamna lead generation si la ce foloseste
Digital Marketing
Alin O. Codruț Bolboacă

Lead Generation: ce inseamna si la ce foloseste

Ce inseamna Lead Generation: arma secreta a marketingu-ului În zilele noastre, întreprinderile mici și mari, antreprenorii și freelancerii, au înțeles importanța unei prezențe online. Să ai un site web, să fii prezent pe mai multe canale de comunicare, cum ar fi rețelele de socializare și bloguri, să te poziționezi pe motoarele de căutare este acum un

Citeste mai mult »
funnel de vanzare
Digital Marketing
Alin O. Codruț Bolboacă

Funnel de vanzare: ce inseamna si la ce foloseste

Pentru a explica semnificatia unui funnel de vanzare, vom face cateva ipoteze: Aveți mii și mii de vizite lunare pe site-ul dvs., dar niciuna nu se transforma în vânzări ? Doriți să vă concentrați atenția maximă a utilizatorului asupra companiei dvs. în fiecare fază a procesului in luare a deciziilor de cumpărare?  Vreti să știti cum puteti optimiza diferitele etape pe care consumatorul

Citeste mai mult »

Esti gata sa vorbim despre cresterea afacerii tale ?