Site-uri, pagini de destinație si magazine online de mici dimensiuni

Noi, la J.D.M, considerăm că un site web nu este doar o carte de vizită sau o vitrină virtuală, ci este un mijloc de comunicare , de a transmite utilizatorului un mesaj clar și imediat, un instrument indispensabil pentru dezvoltarea afacerii tale.

Grafica, designul și experiența utilizatorului unui site sunt elementele esențiale pentru a obține rezultate.

Acesta este motivul pentru care depunem efort pentru a avea grijă de imaginea companiei dvs., acordând atenție nu numai aspectului estetic, ci și îngrijirea altor elemente la fel de fundamentale, precum accesibilitatea și capacitatea de utilizare, eficacitatea textelor descriptive. , viteza de încărcare a paginii, compatibilitate cu browserul și multi-dispozitive .

De ce sa ne alegi ?

Toate site-urile web create de noi sunt proiectate în funcție de nevoile clientului și se bazează pe o analiză aprofundată a afacerii sale , informații valoroase care ne permit să planificăm o strategie de comunicare precisă pentru atingerea obiectivelor concrete.

Respectarea timpilor și costurilor prestabilite este de o importanță primordială, la fel cum considerăm că asistența și sprijinul sunt fundamentale chiar și după finalizarea lucrărilor.

Profesionalismul nostru, combinat cu optimizarea procesului de producție, ne permite să creăm site-uri web la cel mai înalt nivel, la prețuri competitive comparativ cu piața.

Solicita o consultanță gratuită

Echipa J.D.M evoluează odată cu webul și cu comunicarea pe acesta , urmând cele mai interesante tendințe și inovații de pe piață, studiind și testând soluțiile cele mai performante și apoi aplicându-le pe proiectele clienților săi. Designul receptiv a revoluționat interfețele web, acesta este termenul asociat cu o tehnică de dezvoltare special , că vă permite să creați site – uri și pagini web ce se adaptează automat la rezoluția ecranului utilizatorului.

Un site cu o interfață receptivă este de fapt afișat corect pe televizoarele inteligente, computerele cu ecrane mari și mici, pe laptopuri, dar și pe dispozitive mobile cum ar fi tablete și smartphone-uri , ceea ce face ca întregul conținut să fie accesibil, usor, rapid și intuitiv.

Având în vedere creșterea incredibilă a persoanelor care navighează în mișcare (Google sustine ca traficul de pe mobil a depășit traficul desktop), este esențial să existe un site care să poată adapta cel mai bine oricarui tip de browser, iar în acest scop un site responsive reprezintă cea mai bună investiție posibilă.

Aboneaza-te la newsletter

Va multumim !

Vă vom contacta in cel mai scurt timp posibil.