Servicii de
Email Marketing

E-mail marketing de succes:
Strategia noastra de comunicare

Email marketingul este o strategie digitala care este implementata pentru a atinge scopuri comerciale specifice. Printre cele mai fundamentale scopuri, se numara si cea a transformarii contactelor in clienti: prin partajarea continuturilor sub forma grafica, scrisa sau video, care stiu sa-i implice in mod corect.

Inainte de a transforma lead-ul intr-un client, trebuie luati in considerare cativa pasi strategici importanti. Nu este vorba doar de colectarea datelor personale si de trimiterea in masa a ofertelor care pot fi atractive, ci de convingerea utilizatorilor sa actioneze.

Cele mai bune practici

Elementele care compun strategie de email marketing de succes

Se pleaca intotdeauna de la o adresa de email, pentru a cunoaste apoi clientul si a-i dedica cele mai potrivite servicii.

Construirea unei strategii de email marketing depinde in primul rand de un public tinta. Adica o lista de corespondenta de calitate trebuie sa fie alcatuita din oameni care pot deveni in mod concret clienti. Care ar fi rostul sa deranjezi utilizatorii care nu vor avea niciun interes sa interactioneze cu serviciul tau?

Analiza, cercetarea si studiul obiectivelor dvs.: construirea unei liste de corespondenta curata si functionala va permite sa creati o comunicare care sa stimuleze relatia cu clientii existenti si mai ales cu toti potentialii utilizatori, care sunt acolo, dar nu v-au descoperit inca.

Principalele avantaje ale marketingului prin e-mail eficient pot fi rezumate in esenta in:

Profilarea audientei

Pentru a va profila mai bine utilizatorii, personalizarea continutului, chiar si intr-un mod dinamic, este fundamentala. 

Serviciul nostru va permite, in doar cateva clicuri, sa aflati cum functioneaza interactiunea cu utilizatorii pe care ii vizam campania noastra, descoperind informatii valoroase, care includ:

  • Rata de primire a e-mailurilor.
  • Rata de deschidere a e-mailurilor trimise pe baza segmentelor si listelor.
  • Numarul de deschideri.
  • Numarul de clicuri pe fiecare link introdus in e-mailul dvs..
  • Profilul celor mai activi clienti si clienti care nu sunt utili pentru construirea unei strategii de lead generation.

Haideti sa discutam, sa ne spuneti despre ideea dvs. si sa aflam cum serviciile si produsele noastre va pot ajuta sa creati o campanie de marketing prin e-mail care va va duce la obiectivul dvs.!

Esti gata sa vorbim despre cresterea afacerii tale ?