Blog » Digital Marketing » Cum sa castigi bani pe net din clickuri stand acasa

Cum sa castigi bani pe net din clickuri stand acasa

Internetul este plin de cautari de genul: “cum sa fac faci bani pe net“. In aceste articol iti voi explica o metode destul de cunoscuta numita pay per click. Dar ce înseamnă mai exact acest termen? Și ce beneficii poate aduce? 

In zilele noastre devine din ce în ce mai dificil să găsim un loc de muncă care ne va permite să fim senini și să trăim mai bine, din cauza crizei economice grave și tot mai răspândite. Tocmai din acest motiv, idea utilizarii unor site-uri specifice care iti permite să castigi bani pe net din clickuri devine din ce în ce mai răspândită pe web, deși acestea nu sunt sume foarte mari.

Acum trebuie doar sa continui lectura acestui articol ce contine indicatii simple si eficiente pentru a invata cum sa faci bani pe net din clickuri.

Asadar, cu putin efort si perseverenta vei putea pune deoparte niste banuti in fiecare luna.

Pay-per-click este o metoda folosita de agentii de publicitate, prin care acestia ofera sume de bani in schimbul unor clickuri pe anumite linkuri sau bannere publicitare.

Această nouă formă de publicitate pare a fi bucurându-se de mare succes la nivel mondial: câștigul nu este excesiv, dar trebuie să fi perseverent si sa dai click în fiecare zi cu o anumita constanta pentru a avea castiguri semnificative si a-ti rotunji putin salariul.

Inscrierea pe siteuri ce ofera astfel de servicii este întotdeauna gratuita. Odată ce ai introdus acreditările de conectare, care sunt mai exact e-mail și parola, ai opțiunea de a vizualiza o listă de link-uri actualizate la fiecare 24 de ore. Făcând click pe aceste linkuri o sa trebuiasca sa petreci cateva secunde pe paginile care se vor deschide. Vei avea șansa sa câștigi în intre 0,01 de si 0,20 euro cenți, in functie de cat platesc agentii de publicitate pentru fiecare anunt in parte.

De ce ai nevoie pentru a face bani pe net din clickuri ?

  • O conexiune la internet
  • O doza mare de rabdare
  • Un cont paypal sau unul ordinar

Bani pe net prin sisteme de afiliere

Dar se pot face mai multi bani! Cele mai multe dintre aceste site-uri oferă utilizatorilor posibilitatea de a câștiga un venit mai mare prin “modernizarea” contului lor in schimbul unei sume mici. Astfel vei avea posibilitatea de a avea mai multe link-uri plătite decât utilizatori “de bază”.

O altă metodă interesantă de a face o sumă considerabila de bani pe net din clickuri prin intermediul site-urilor PPC este cu siguranta sistemul de afiliere.

În acest fel, un membru poate invita un prieten să facă parte din acest site, astfel încât să poată primi un câștig suplimentar datorită clickurilor noului membru. Citeste si: marketing afiliat pas cu pas

Pentru a se proteja și de a proteja utilizatorii săi de la numeroasele escrocherii care circulă pe web, fiecare site a introdus un sistem de securitate, pentru a asigura utilizatorul ca este real și nu un program, pur și simplu prin introducerea unui cod antispam la fiecare link.

Cum vei fi platit

Unele dintre aceste site-uri au ales să plateasca utilizatorii numai atunci când acestia ajung la o sumă minimă de câștig, care de obicei variază de la 10 la 25 de euro, pentru alții, plata poate fi facuta confortabil în orice moment. Sistemele de plată utilizate sunt cel mai adesea PayPal, AlertPay si MoneyGram.

Trucuri si sfaturi pentru a face bani pe net din clickuri

  • Inscrie-te pe 5-6 sau mai multe siteuri ce ofera astfel de servici. Insumand castigurile de pe fiecare, acestea devin considerbile.
  • Obtinerea de scripturi automate care pot clicka si naviga in locul tau. Problema cu aceasta solutie, e ca multe din aceste siteuri au sisteme pentu detectarea scripturilor (clasicul: “click aici pentru a demonstra ca nu esti robot” sau “introdu numerele din imagine”. In cazul in care vei fi descoperit, cel mai probabil vei fi banat de pe site.
  • Creaza o retea de 8-10 persoane care iti sunt afiliate tie, si apoi impartiti castigurile.

Sper ca am reusit sa-ti explic cum sa faci bani pe net din clickuri. Un castig suplimentar e mereu binevenit.

Un site pe care ai putea sa desfasori astfel de activitati este https://www.ysense.com

Scrie-ti parerea intr-un comment.

About the author

Alin O. Codruț Bolboacă

Alin O. Codruț Bolboacă, SEO Manager cu 10+ ani de experiență, a studiat in Milano si deține o diplomă în marketing digital. Este certificat de Facebook Ads și Google Ads. A lucrat cu clienți variind de la start-up-uri locale la multinaționale, oferind rezultate notabile. Vorbind fluent engleza și italiana, Alin colaborează cu clienți internaționali și se adaptează la diverse piețe. Urmăriți articolele sale pe acest site și conectați-vă pe LinkedIn.

2 comentarii la „Cum sa castigi bani pe net din clickuri stand acasa”

  1. Faceti platile pe card direct e mai usor. La mine paypal trebuie confirmat prin card si nu mege inregistrarea cardului laflysati plata pe card

    Răspunde

Lasă un comentariu