Blog » Digital Marketing » Google Keen: ce este si cum functioneaza

Google Keen: ce este si cum functioneaza

Google a prezentat o alternativa la Pinterest bazata pe utilizarea inteligentei artificiale si a machine learning numita Google Keen

Ce este google Keen si cum functioneaza, o solutie utila pentru munca ta, pentru activitatile tale, pentru studiu si multe altele.

Google tocmai a prezentat, insa fara prea mare zarva, noua sa platforma Keen disponibila (vezi aceasta pagina ) atat ca aplicatie pentru dispozitivele Android, cat si pentru web.

Keen poate fi descris putin ca si Pinterest : utilizatorii au posibilitatea de a adauga imagini, fotografii, elemente textuale si alte tipuri de continut in colectii specifice .

Ceea ce face Google Keen inedit, sunt tehnologii de inteligenta artificiala dezvoltate care permit utilizatorilor sa coreleze continutul colectat prin descoperirea de informatii noi si acumularea altor date relevante pornind de la materialul deja catalogat .

Algoritmii de machine learning Google ajuta la identificarea altor continututi care au o legatura stransa cu cele prezente in fiecare „Keen”.

Google Keen este, de asemenea, o platforma social, deoarece va permite sa faceti publice colectiile de continut create si ofera altor utilizatori posibilitatea de a colabora.

Pana la doua ori pe saptamana, atat timp cat utilizatorul activeaza aceasta functie, Keen il poate informa despre noutatile adaugate in colectie. 

Cu un click pe pictograma infatisand un diamant, utilizatorul isi poate confirma interesul pentru continutul selectat: in acest fel, Google va tinde apoi sa selecteze continut similar.

About the author

Alin O. Codruț Bolboacă

Alin O. Codruț Bolboacă, SEO Manager cu 10+ ani de experiență, a studiat in Milano si deține o diplomă în marketing digital. Este certificat de Facebook Ads și Google Ads. A lucrat cu clienți variind de la start-up-uri locale la multinaționale, oferind rezultate notabile. Vorbind fluent engleza și italiana, Alin colaborează cu clienți internaționali și se adaptează la diverse piețe. Urmăriți articolele sale pe acest site și conectați-vă pe LinkedIn.

Lasă un comentariu