Preturi optimizare SEO – Costuri campanie si consultanta SEO

Cat costa o pozitionare SEO a unui site?

Pe aceasta pagina veti gasi lista de preturi si costurile SEO pentru pozitionarea SEO pe Google a site-ului si pe alte motoare de cautare. Toate preturile si costurile pe care le gasiti sunt complete si totale, facturate in mod regulat .

Preturile sunt in mod evident orientative , ele reprezinta o oferta SEO generica , deoarece fiecare proiect si site au nevoi specifice. Cu toate acestea, puteti lua aceste valori ca si referinte.

Sunt Alin Bolboaca, sunt din Alba Iulia dar traiesc in Italia.

Am studiat la Milano, am absolvit scoala specializata in digital marketing “Digital Coach” cu specializarea de SEO manager.

Din 2017 sunt consultant SEO si specialist SEO si am ajutat zeci de companii locale, nationale si internationale sa castige vizibilitate si clienti datorita pozitionarii site-urilor web pe Google.

Colaborez cu realitati importante, atat italiene, cat si romanesti

Costul pozitionarii site-ului pe Google

Costul SEO incepe de la o baza de 50 €, in functie de activitatile care urmeaza sa fie desfasurate.

Costul pentru pozitionarea SEO a unui site pe Google si pe motoarele de cautare in general, este in principal legat de urmatoarele activitati:

 • Consultanta SEO;
 • Optimizare SEO;
 • Campanie SEO.

Lista serviciilor SEO: preturi

Sa vedem in detaliu caracteristicile si preturile fiecaruia dintre servicii si costurile de pozitionare.

Preturi pentru consultanta si analiza SEO Audit

Consultanta SEO costa € 500 one – off, inclusiv o ora de consultanta privata , care poate deveni gratis.

Permiteti-mi sa va explic: stiu ca costul consultantei SEO (500 €) nu este indiferent si nu vreau sa cheltuiti suma respectiva fara sa ma cunoasteti mai intai si sa evaluati metoda mea de lucru si rezultatele pe care le putem obtine.

Prin urmare, in general, procedez cu un apel Skype de 1 ora cu costul de 50 €, in care vom vorbii si va vom duce proiectul in directia corecta.

Ulterior, daca v-ati simtit confortabil si doriti sa continuati consultanta completa, costul acesteo video-conferinte va fi dedus din costul general, astfel incat consultanta SEO va va costa 450 €.

Consultanta SEO include:

 • studiu tehnic, audit SEO al site-ului, pentru a evidentia problemele si limitarile la nivel tehnic;
 • studiu de piata si cercetare, analiza SEO si screening-ul celor mai bune cuvinte cheie si obiective SEO care trebuie atinse, de asemenea printr-un plan editorial aprofundat;
 • explicatia detaliata a optimizarii site-ului web: explic cum pot fi obtinute rezultatele identificate, printr-o optimizare SEO perfecta a site-ului web;
 • studiul competitiei si identificarea eventualelor campanii de link building, activitate de campanie SEO necesara pentru a obtine rezultate in nise extrem de competitive.

In plus, consultanta mea SEO:

 • ofera accesul la un raport detaliat in PDF sau Excel ;
 • include un apel video direct cu mine, in timpul caruia explic toate analizele efectuate;
 • include asistenta prin e-mail, Skype, Whatsapp si telefon timp de 2 luni direct cu mine.

Este o activitate care se ocupa cu studierea afacerii in care functioneaza site-ul, stabilirea celor mai bune obiective posibile si analiza tuturor operatiunilor SEO care urmeaza a fi efectuate pentru a obtine pozitionarea pe Google si vizibilitatea dorita pe motoarele de cautare.

Preturi de optimizare SEO

Pentru optimizarea SEO, preturile pleaca de la 300 EUR pentru bloguri si site-uri de prezentare si 700 EUR pentru comertul electronic si portaluri.

Costul include rapoarte lunare si asistenta prin e-mail, Skype, Whatsapp si telefon pana la o luna dupa finalizarea lucrarilor de optimizare.

Preturile si costurile optimizarii SEO sunt legate de punerea in practica a ceea ce este explicat in consultanta.

Toate problemele tehnice, deficitele structurale, problemele de optimizare , sunt rezolvate operational cu optimizarea SEO.

Prin optimizarea SEO :

 • rezolva probleme tehnice, de exemplu lipsa sau utilizarea incorecta a  disallow,  canonical , noindex ,  tag si asa mai departe;
 • elemente remediate, cum ar fi meta titlusi descrieri meta folosite gresit sau lipsa;
 • reinnoieste structura site-ului, in modul cel mai putin invaziv posibil, optimizand meniurile, bara laterala, subsolul si legaturile interne catre perfectiune
 • optimizeazao serie de continut strategic si relevant pentru a-si imbunatati pozitionarea SEO pe Google .

Costuri SEO anuale si lunare care trebuie suportate pentru campania SEO

Costurile lunare incep de la 250 EUR si depind de proiect si de obiectivele care trebuie atinse.

Sa trecem la costul campaniei SEO. Costurile SEO care trebuie suportate sunt ulterioare, in acest caz, consultantei si optimizarii.

Costul SEO anual si lunar

Costul lunar incepe de la 250 € pe luna.

Multe agentii si colegi stabilesc o limita minima de colaborare, de exemplu, incheie contracte cu o durata minima de un an, pentru a se asigura ca clientul nu se razgandeste intr-un timp scurt, intrerupand serviciul.

Pe de alta parte, nu am costuri SEO anuale, ci doar lunar: colaborarile mele sunt reinnoite de la luna la luna si numai daca sunteti multumit si bucuros sa continuati munca.

Daca va simtiti nemultumiti sau pur si simplu va razganditi, puteti incheia colaborarea atunci cand va simtiti confortabil, fara nicio notificare prealabila .

Din acest motiv, prezint costuri si preturi SEO lunare: vreau doar clienti multumiti care decid liber sa continue colaborarea si nu pentru ca sunt obligati de un contract anual.

Sa ne intoarcem la noi: in practica, dupa activitati de consultanta si optimizare, este posibil sa continuam colaborarea, practic prin 2 activitati:

 • o activitate de optimizare a articolelor si a continuturilor noi, pentru a imbogati site-ul si a-l pozitiona pentru noi cuvinte cheie;
 • o activitate de link building, pentru a spori popularitatea si increderea site-ului, facandu-l sa creasca pe Google SERP.

Sa intram in detaliile acestor doua activitati.

Costul textelor optimizate si articole SEO lunar

Costul pentru optimizarea textului si articolelor SEO este de 10 EUR per articol. Pachetele de cel putin 10 articole trebuie achizitionate odata.

Aceasta include rapoarte lunare si asistenta prin e-mail, Skype, Whatsapp si telefon.

Trebuie sa precizam, ca aceasta activitate nu include scrierea textului sau a articolului, care poate fi achizitionat separat.

Scrierea de continut nou fara o analiza prealabia, nu aduce rezultate in ceea ce priveste vizibilitatea.

Este necesar ca continutul:

 • acesta sa fie rezultatul unei cercetari precise a cuvantului cheie si a obiectivului care trebuie atins;
 • sunt consolidate prin legaturi corelate interne, pentru a ne asigura ca Google ne considera autoritari in legatura cu subiectele despre care vorbim;
 • sunt structurate si optimizate corespunzator.

Toate acestea se realizeaza prin crearea planului editorial.

Fiecare articol este special studiat.

Se evalueaza structura sa, tipul de continut care trebuie inserat, precum si lungimea recomandata.

Fiecare articol si text este apoi optimizat si consolidat prin utilizarea atenta a linkurilor interne din articole conexe.

Preturi lunare pentru link building

Pretul lunar de pornire pentru link building este de 500 €. Include rapoarte lunare si asistenta prin e-mail, Skype, Whatsapp si telefon.

Link building este activitatea prin care se obtin link-uri, si hyperlink-uri catre alte site-uri Web.

Fiind conectat, citat si mentionat de alte surse, site-ul dvs. devine mai autoritar, popular, important.

Cand Google trebuie sa aleaga ce continut sa afiseze in SERP-uri, acesta se bazeaza atat pe calitatea site-ului si a continutului in sine, cat si pe popularitatea acestuia.

Un site plin de link-uri este preferat in detrimentul unuia mai putin popular.

Acesta este motivul pentru care construirea de legaturi este atat de importanta.

De foarte multe ori sunt oferite servicii de calitate slaba, ceea ce duce la linkuri inutile si de mica valoare, precum cele din directoare, comunicate de presa, forumuri si comentarii.

Folosesc doar linkuri de calitate din bloguri din industrie si publicatii autorizate

Costurile si preturile unui consultant SEO expert

Costul lunar incepe de la 250 EUR pe luna si este legat de planul editorial si de activitatile de construire a legaturilor.

Pentru detalii, puteti consulta sectiunile despre planul editorial, optimizarea textului si articolului si link building.

Cost orar

Este util sa aveti asistenta orara, iar costul sau este de 50 € pe ora.

O consultanta si asistenta orara pot fi cruciale pentru a rezolva nevoi specifice, pentru a identifica problemele si pentru a oferi indicatii clare pentru a imbunatati pozitionarea SEO pe Google

Aboneaza-te la newsletter